1555309.jpg 

Mooses leikkimässä aasin kanssa sunnuntai aamuna.

Sunnuntaina me oltiin kaikki yhdessä metsälenkillä. Mä vähän ihmettelin, että miksi se Mooseskin tuli meidän mukana, mutta oikeastaan se oli ihan kivaa kuitenkin että tuli. Tosin emäntä kantoi Moosesta melkein koko matkan ja sitten ne lähti jo edeltä kotiin, kun me isännän kanssa jatkettiin vähän pidempi metsälenkki. Mooseksen mielestä metsässä oli ihan hauskaa ja paljon hyviä tuoksuja. Muurahaisista Mooses ei kyllä oikein tykännyt. Mä yritin näyttää sille mallia, että pitää kävellä vähän nopeammin muurahaiskekojen ohi. Mutta Mooses ei ole vielä kauheen nopea. Onneksi emäntä hätisti muurahaiset pois Mooseksen turkista. Aamulenkin jälkeen tavattiin kotipihassa englanninbuldoggi Bumban omistajat. Ne tykkäsi Mooseksesta kovasti, mutta muistivat onneksi rapsuttaa myös minua!

Sunnuntaina oli myös Äitienpäivä. Mooses oli  kyläilemässä Eeva- mummulla. Mä en päässyt tällä kertaa mukaan, että Mooses sai rauhassa tutustua Eevaan. Pääsen kyllä sitten seuraavalla kerralla. Matkalla Eeva-mummulle Mooses oli päässyt käymään jossain puutarhamyymälässä, jossa se oli saanut paljon ihailua osakseen. Joku hassu täti oli kysynyt emännältä, että "onko se ihan oikea?", kun Mooses oli retkottanut emännän sylissä selällään.

Eevalle ei oltu kerrottu Mooseksesta mitään, joten Mooses oli vähän niinkuin sellainen äitienpäivä ylläri. :) Omistajien mukaan Eevan ilme oli ikimuistoinen ja se oli vain sanonut, että "onko tuo teidän oma vai onko se lainassa?". Kyllähän se Mooses oli mummun kuitenkin heti hurmannut. Mooses oli myös saanut wigrenin lenkkiä. Toivottavasti Eeva säästi sitä vähän mullekin, koska se on tosi hyvää. 

Eeva- mummulla oli muitakin vieraita. Isännän veli perheineen. Niidenkin mielestä Mooses oli kuulemma söpö. Mooses oli aluksi ujostellut ja mennyt vain tuulikaappiin nukkumaan. Mutta sitten kun kaikki oli mennyt takapihalle ja Mooses oli päässyt mukaan, ei sitä ollut enää ujostuttanut yhtään. Koko vierailun ajan Mooses oli käyttäynyt kuulemma tosi kiltisti.

1555317.jpg

Mooses ujostelee.

 

1555315.jpg

Takapihalla on hauskaa!

Mooseksen mielestä muuten ruoho on tosi hauskaa. Se lähtee hauskasti irti kun sitä ottaa nipun suuhun ja kiskaisee. Mooseksen mielestä ruoho myös tuoksuu hyvälle ja siinä on mukava kelliä.

1555311.jpg

Ihanaa! Ruohoa ja maharapsuja!!

Tässä vielä muutama Mooseksen takapihapooseraus:

1555310.jpg

1555312.jpg

1555313.jpg

Illalla Mooses oli sitten tosi väsynyt. Me nukuttiin peräkkäin sängyn vierellä. Aluksi emäntä luuli että mä makoilin Mooseksen päällä, koska se näytti vähän hassulta:

1555318.jpg

1555319.jpg

Oikeastaan mä tykkään tuosta Mooseksesta aika paljon, vaikka se ei kauheesti osaakkaan vielä leikkiä mun kanssa.