Juhannus sujui siis melko mallikkaasti vesisuihkuista ja auringon paisteesta nautiskellessa.
No arkeen palaaminen ei sitten ollut kovin hauskaa, kun minuun iski hotspot- ihottuma. Kuuma ilma ja turkkini kosteus olivat tehneet tehtävänsä iholleni...

Eläinlääkäri päristeli jollakin kummalisella koneella päälakeni kaljuksi! Ja emäntä raahasi apteekista monenlaista purnukkaa.
Voi sitä rasvan ja eliksiirien määrää, kun emäntä jahtasi minua purkkien kanssa hoitaakseen ihottumaani. Argh! No onneksi sain siitä kidutuksesta herkkupaloja palkkioksi. Ja eihän se sitten enää niin kamalaa ollutkaan kun siihen tottui.

Mutta asia mihin en totu koskaan on tuo kamala tötterö. Kun se ensimmäisen kerran näin, olin melko kiinnostunut, että mikä hökötys tuo onkaan? Kun sitten sain tietää sen tarkoituksen  *puistatus* ...
Äh tuollainen tötterö kun on kaulassa, ei liikumisesta tullut mitään, eikä haavani rapsuttelusta. Törmäilin koko ajan seiniin ja oviin, ja ajoittain oli pakko peruuttaa, koska en mahtunut ahtaissa paikoissa kääntymään. No, lopulta sitten päätin ettei ole muuta vaihtoehtoa kuin seisoa paikallaan ja roikottaa päätä.



134106.jpg

*Voi kauhistus!*

Kahden viikon tuskan jälkeen oli ihoni lopultakin kunnossa eikä tuota kamalaa tötteröä tarvinnut enää käyttää. Ja kaljukin on kasvanut umpeen.. mitä nyt olen melkoinen lättäpää kun karva on aika paljon lyhyempää.