Vähän hauskaa! Matkustin lauantaiaamuna pitkät tovit autossa ja kun lopulta pysähdyimme olimme paikassa, jossa oli monta leonbergiä ja paljon vauhtia!

Niin, kuulemma se tapahtuma oli MoniOtteluMestaruus- kilpailu.

874804.jpg

*Vastustajia ja yleisöä*

Oli ihan superhauska päivä! Näin siellä tuttujakin, suosikkityttöni Mistyn sekä Pete- iskän 'pikkuveljen' Enzon. Sain myös paljon rapsutuksia, Tarjalta, Arjalta ja Mistyn omistajilta. Kuulin muuten taas puhuttavan jostakin Mooseksesta, kukahan kumma se on kun en sitä ole meillä vielä nähnyt, vaikka omistajani siitä usein höpöttävät?

Kilpailussa minulla oli kunnia edustaa Pirkanmaan leoja Mistyn sekä ulkopaikkakuntavahvistuksien Mimmin ja Hepun kanssa! Kylläpäs siinä riitti vauhtia ja namipaloja joita tempuista sai palkinnoksi.

874800.jpg 874809.jpg

*Isännän kanssa kilpailun alkua odotellessa ja suosikkityttöni Misty*

Tässä päivän kisalajit:

  1. Joukkuelämmittely
  2. Kuppinurin
  3. Labyrintti
  4. Juoksuaika
  5. Kasvissyöjät ei pärjää
  6. Tunneli
  7. Riviin järjesty
  8. Suu suppuun
  9. Askel-askel-hyppy
  10. Bonus

Erityisen hölmöleikki oli 'kuppinurin', kun emäntä piti suussaan vesikuppia ja käveli sen kanssa paikasta toiseen. Tuijotin vain sitä kuppia ja lönköttelin emännän vierellä, koska olisin paljon mieluummin juonut sen veden... No kyllä mä sitä vähän maistoinkin. Muitakin temppuja sain tehdä! Lihansyöjän taitoni osoitin 'kasvisyöjät ei pärjää'-kisassa ja sain herkutella nakeilla. 'Tunneli' oli sanansa mukaisesti ihmisistä tehty tunneli. Mahduin kyllä mukavasti ihmistunnelista, mutta sitten tuo emäntä meni ja sotkeutui hihnaani, se kohellus aiheutti kyllä aikamoisen aikaviiveen joukkueemme tulokseen.

'Riviin järjesty' kilpailussa marssimme rivissä. Se oli ihan helpponakki! Tosin emäntä sai jalkaansa mustelman siitä narunpätkästä jolla ihmisten jalat oli sidottuina... Voi noita ihmisiä! Vielä enemmän ihmisten toimintaa sai ihmetellä 'suu supuun' -kisassa. Ne ei puhunut mitään, huitoivat vaan. Ja mikä kaikkein kummallisinta, isäntä siellä keskellä peltoa oli kontallaan ja yritti esittää sanaa koiran kuumeen mittaus. Vuh! Sanon minä. 

'Askel-askel-hyppy' oli hauska esterata, jossa sai ryömiä, pujotella ja hyppiä. Se oli ihan kivaa yhteen suuntaan, mutta kun olisi pitänyt tulla takaisin päin ei minua enää oikein huvittanut, sitä paitsi luulevatko omistajani, että osaan ryömiä..? Ja 'Bonus' tehtävä oli jotain ihmisten juttuja, taas ne omistajani riehuivat pellolla ja yrittivät esittää minua varastamassa luuta pakastimesta.

874806.jpg

*Kisatunnelmissa*

Omistajat olivat kuulemma ihan ihmeissään kun tottelin ihan ihmeellisen hyvin. Ne kun ajatteli, että nolaisin heidät ryntäämällä kilpailuareenalta karkuun kesken mittelön tai tekemällä jotain muuta yhtä hölmöä. Saanen huomauttaa omistajilleni tässä kohdassa, etttä se mitä tapahtui möllitokossa leoleirillä 2005 on ihan eri asia kuin tämä! Luulen kyllä, että minä käyttäydyin koko tapahtumassa paremmin kuin omistajani! Täytyy kyllä myöntää, että ihan vähän isottelin parille urokselle, taisin olla vähän mustis Mistystä ja ihan vähän emännästäkin.

Pirkanmaan leot sijoittuivat mittelössä kolmanneksi! Vaikka ilman suuria odotuksia kisaan mukaan lähdimme, oli 3. sija kyllä erityisen maistuva! Sitähän ei kannata kertoa, että voitimme Kymenlaakson leot hurjalla pisteen erolla. Sekin piste enemmän tai vähemmän ansaittu tuomarien lahjonnalla. :)

874814.jpg  874819.jpg

*Ruusukkeita ja palkintoja*

874802.jpg

*Voittajien tai ainakin 3. tulleiden on helppo hymyillä!*

Kotona pitikin sitten tutkia palkintopussukan sisältö.. Nam ja slurps! Siellä oli ihan hirvittän paljon herkkuja! Sain lelujakin, mutta ne laitettiin kaappiin säilytykseen "Moosesta" varten... Ahaa, se on siis varmaankin koira!

_____________________________________________________

Omistajani haluvat kiittää kaikkia rennosta ja hauskasta päivästä ja Lounaisten leoja viihtyisästä ympäristöstä ja herkullisesta ruuasta! Erityinen kiitos Pirkanmaan upealle joukkueelle! :)