Vai sanoisinkos Santa Claus is coming to town!

444768.jpg

Tarinani joulun vietosta tulee nyt vähän myöhässä, ei ihan vähääkään! Emäntäni on ollut kovin kiireinen...

Lähdimme joulun viettoon maalle hyvissä ajoin, jouluviikon alussa. Nautin niin taas maalaiselämästä ja koiruuskaveruksista. Ja mikä parasta, lapset olivat leikkiseurana joka päivä! Ainoa kummastuttava asia oli se järkyttävän kokoinen lihakimpale uunissa, josta en saanut palaakaan vaikka yritin näyttää kovin söpöltä. Kyllä mielestäni kymmenestä kilosta minulle joutaisi palanen! No kaiket päivät siinä ennen joulua ne vielä viitsi haisutella sitä lihakimpaletta nenäni alla. Murr!

Jouluaattona en sitten jaksanut enää odottaa, että saisin maistiaisia herkullisesta lihakimpaleesta. Olin omatoiminen, ja päätin maistaa sitä ihan itse. Isäntäväen ja emäntäni touhutessa viimeisten jouluaskareiden parissa, avasin näppärästi ovet ja löysin sen herkullisen kinkun (niin ihmiset sitä kutsuvat) tuulikaapista. Se höyrysi vielä mukavan tuoksuisena paistamisen jäljiltä! Nam ja maiskis, koska kukaan ei ollut minua kieltämässä, ei auttanut kuin kurotella se alas pöydältä!

444787.jpg
*Näin se onnistui... Kuva on lavastettu, eikä kinkusta ole enää tietoakaan.. :)*

Tovin herkuteltuani sattui emännän siskon perhe tulla sopivasti joulun viettoon... kylläpäs minua harmitti kun puuhani keskeytyivät! Mutta olihan se hauskaa saada lisää rapsuttajia. Siinä ne ihmiset sitten ihmeissään katsoivat lattialla lojuvaa kinkkua ja minua, kun nuoleskelin huuliani. No, ihmekös tuo, kinkku oli kovin hyvää! En ehtinyt syömään kinkkua kuin 200-300 grammaa joten jäihän siitä ihmisillekin. :)

Maha töpötäynnä oli sitten mukava odottaa joulupukkia ja ihmetellä lasten touhuja!

444771.jpg    444773.jpg
*Joulupukin odotusta ja jouluaterialla herkuttelua*

Lopulta se joulupukki sitten saapui ja toi mukanaa hauskoja lahjoja! Mitäs paketeista löytyikään? Herkkuja ja luita sekä uusia leluja !

444776.jpg    444816.jpg

_____________________________________________________________

Vielä joitakin kuvia aattopäivän touhuista ja tohinasta!

444772.jpg    444822.jpg
*Pikkutonttuja ja leikissä Jasun kanssa*

444823.jpg   
444824.jpg
*Pukin apulaisia ja ulkoleikkejä. Joulu oli muuten lähes lumeton!*