Makoilin kotona parvekkeella (oma huoneeni) kun emäntä kertoi minne olemme menossa viettämään juhannusta; Muorin ja Vaarin luo! Siis emännän lapsuuden kotiin sinne ihanalle maaseudulle! Siitäkös vasta innostuin niin, että murisin ja örisin ja ryntäilin parvekkeelta ulko-ovelle ja takaisin! Tästähän tulee oikein hauska juhannus!

Matkustimme juhannushelteessä pari tuntia, enkä meinannut pysyä nahoissani, niin paljon odotin perille pääsyä! No odotus palkittiin ja lopultakin saavuimme perille! Siellä vastassa olikin koko porukka koirat, lapset ja aikuiset!!

133269.jpg

*Minä poseeraan lumipallopensaan alla*

Voi sitä riemua! Maalla on niin hauskaa...ja kun vielä oli oikein läähättävän kuumat päivät (23-28), niin nautin helteestä vedessä räpiköiden! Voiko niin kuumana olla hauskempaa kuin vesiletku ja iso astiassa jossa vettä mahakarvoihini asti!! :) Sitä veden roiskimistani jos joku erehtyi liian läheltä ihalemaan, sai varmasti roiskeista osakseen. Koska vesisuihkut ja kylvyt olivat piristäviä, jaksoin välillä myös pelata jalkapalloa ja noutaa keppiä! Kaikenlaisia hauskoja juttuja!

144962.jpg    144978.jpg

*Vesileikeissä*

Niin ja on nuolla ihmisilläkin kaikenlaisia hassuja juttuja, he pelasivat 14 henkilön porukalla jotain kummallista mölkky-peliä... Voi sitä melun määrää! Minusta puukapulat ovat erittäin hauskoja, mutta en ymmärrä miksei niihin saa koskea, jos niitä kerran heitellään... :/ No me kolme koiruutta: Minä, Jossu ja Leo siinä ihmeteltiin, ja kukin vuorolamme yritimme hakea kapulaa. Niin, lopulta ymmärsimme etteivät ihmiset sitä leikkiä halunneetkaan leikkiä!

134114.jpg

*Nämä hauskat veijarit ovat emännän veljen ja siskon poikia!*

Toinen mukava asia juhannuksen vietossa oli kaikki ne ihmiset, joilta sain hauomiota osakseni. Ja etenkin lapset! Terkkunuolaisuja heille kaikille! Niin ja sitten vielä ystäväni Jossu ja vanhaherra Leonardo aka Leo. Kovin hauskaa oli heidän kanssaan touhata ja lönkötellä pitkin pihaa!

134111.jpg

*Vanhaherra Leonardo on hauska koirakaverini!*